Zpět na články
28. 11. 2023

Společnosti Rolsit, PiCaSo a Ložnice 21

Nahlédněte pod pokličku procesů vymáhání a toho co se děje s investicemi, kde zjistíme opožděné splátky. 

U společností pana Mikuláška (Rolsit, Picaso a Ložnice21) došlo v minulém týdnu k opoždění splátek. Abychom předešli jakýmkoliv možným negativním dopadům na naše investory, provedli jsme důkladnou kontrolu těchto společností.


Kontrola našeho workout oddělení

Dobrou zprávou je, že se jedná pouze o krátkodobý výpadek z casfhlow společností, způsobený pozdním nástupem zimní sezóny. Pan Mikulášek má plné sklady již hotových výrobků, které čekají na odběr. To vše při naší kontrole doložil platnými odběratelskými smlouvami.

Tento krátkodobý výpadek brzy narovná, a to také díky další uzavřené strategické spolupráci s významným e-shopem a s rozsáhlou sítí kamenných prodejen, které naleznete v mnoha nákupních centrech. To v kombinaci s nástupem zimní sezóny vrátí celý byznys model do úspěšně zajetých kolejí. 

V následujících dnech se také můžete těšit na poslední 4 tranše pro tyto společnosti, které díky zmíněnému refinancování nabídnou kombinaci vysokého zhodnocení a splatnosti do 8 měsíců. 


Co to tedy ve zkratce znamená?

Díky nově uzavřenému strategickému partnerství a výraznému poklesu teplot, se celý byznys v příštích dnech vrací do dobře vybudovaných kolejí a dojde k narovnání opožděných splátek.


Jak probíhá náš vymáhací proces

Toto je první nahlédnutí do našeho procesu vymáhání. Již brzy se můžete těšit na další články věnované tomuto tématu. 


Články, které by Vás mohly zajímat

Najdete zde klíčové informace a odborné rady pro chytré investování, vše pohromadě na jednom místě.
Zobrazit všechny články