Zpět na články
14. 3. 2024

Poptávka po luxusních high-end nemovitostech roste

Přímo na ní reaguje Boutiq Group. Ta svým klientům nabízí kompletní poradenství a realizace menších „butikových“ nemovitostních projektů, a to od nákupu nemovitosti, přes její výstavbu či rekonstrukci, až po finální nastěhování, pronájem či následný prodej - vše dle přání klienta.

Společnost Boutiq Group založili David Pavel s Petrem Míkou v roce 2019 s jasným záměrem. Tím je prodej luxusních nemovitostí určených pro moderní životní styl v prestižních lokalitách. Svým klientům nabízí služby v oblasti prodeje high-end nemovitostí, které jsou připraveny pro moderní styl života v nejlepších lokalitách. 


Boutiq Group má propracovanou síť společností, které podporují její úspěch:

  • Boutiq Development - zajišťuje dohled na celou výstavbou projektů. Specializuje se na inženýrskou činnost pro získání stavebního povolení a vyhledává vhodné architekty a projektanty pro navrhování našich projektů. Vstupuje do finální fáze stavby a dohlíží na preciznost provedení pro finální předání hotových bytových jednotek našim klientům.
  • Boutiq Investment - zajišťuje vyhledávání, nákup a financování projektů skupiny; našim investorům umožňujeme vstup do konkrétních nemovitostních projektů a zajišťujeme též bankovní financování formou akvizičních či developerských úvěrů. 
  • Boutiq Real Estate - zajišťuje prodej našich projektů koncovým zákazníkům a nad rámec toho se věnuje se též zprostředkování prodeje high-endových nemovitostí.
  • Boutiq Construction - zajišťuje výstavbu bytů, bytových a rodinných domů, kompletní rekonstrukce činžovních domů, půdní nástavby a další stavební činnosti. Naše realizace charakterizuje spojení skvělé lokality a prémiového provedení.


První místo ve Forbes žebříčku

Boutiq od běžných realitek odlišuje především to, že se zabývá prodejem nemovitostí z vlastního developerského portfolia. Společnost působí kromě klasického rezidenčního bydlení také na trhu komerčních nemovitosti.O tom, že se společnost zaměřuje na bonitní klientelu svědčí i to, že se na prvním místě žebříčku Forbes dvaceti nejdražších nemovitostí Česka objevil secesní palác River Park Place na Rašínově nábřeží, který má společnost ve své nabídce.

Jedná se o okázalý, jedinečný, luxusní dům, který navíc, jako č.1 v tomto žebříčku, přináší budoucímu majiteli prestiž vlastnictví nejdražší nemovitosti, která se v roce 2024 v České republice prodá.

Více informací o tomto exkluzivním bydlení si můžete přečíst přímo na webových stránkách Forbesu: 1url.cz/zu969


Pod hlavičku společnosti Boutiq patří také aktuální investiční příležitost Bytový dům Tachovské náměstí Žižkov, která nabízí možnost zafixovat si exkluzivních 12,5 % p.a. na dalších 24 měsíců

 INVESTOVAT


Další realizované projekty

Společnost má za sebou velké množství velmi úspěšných projektů. Za zmínku stojí především:



Články, které by Vás mohly zajímat

Najdete zde klíčové informace a odborné rady pro chytré investování, vše pohromadě na jednom místě.
Zobrazit všechny články