Zpět na články
24. 6. 2024 4 min čtení

Nejzajímavější investice podle Vítka Endlera

Rádi bychom vás, ve spolupráci s Vítkem Endlerem, informovali o nejzajímavějších investicích, které právě teď najdete na naší platformě. Připravili jsme pro vás přehled aktuálních projektů, které nabízejí atraktivní výnosy a představují skvělé příležitosti pro zhodnocení vašich finančních prostředků. 
Zde je jejich přehled:

Investice do nemovitostních projektů

 

PROJEKT MARICA - stavební fáze IX.

Kontinuální investice do developerského Projektu MARICA, kterou realizuje společnost RYBKA BUILDING, a.s. Ta chce ze stávajícího objektu v špatném stavu vytvořit 63 nových bytů a 6 nebytových prostor pro komerční účely. Kromě bytů zde vznikne také 32 garážových stání, parkoviště pro dalších 22 vozidel a dětské hřiště. 

“Pan Rybka byl schopen dostát všem svým závazkům, a i přes nedávné výpadky cashflow doplatil vše, včetně sankčních úroků v hodnotě dvou milionů korun,” říká Vít Endler.



Cíl: 14 250 000 Kč
Podílí se (k 25.6.2024): 7052 + 239 investorů
Výnos: 11,5% p.a.
Splatnost: 36 měsíců
Druh splátky: balonově

 

ŠPIČÁK INVEST - Resort Pod Špičákem

Společnost Špičák Invest s.r.o. chce dostavět chalupu v nádherné lokalitě v srdci CHKO Jizerských hor, která bude součástí již vybudovaného Resortu Pod Špičákem. Chalupa bude mít navíc svůj vlastní pozemek o rozloze 1000m² s protékajícím horským potokem. Resort nabízí prodej a pronájem apartmánů a chalup, které již ve většině případů mají svého majitele.

Projekt společnosti Špičák Invest vidí Endler takto: “Na trhu můžeme vidět opětovný zájem o sekundární bydlení. U této investice je navíc skvělá kombinace vynikající lokality a vysokého zajištění s LTV 76%.”




Cíl: 5 100 000 Kč
Podílí se: 437 investorů
Výnos: 11% p.a.
Splatnost: 36 měsíců
Druh splátky: balonově

 

Investice do e-shopů
 

JENÍČEK - vše pro dítě

Jeníček-vše pro dítě s.r.o. je společnost, která provozuje vlastní e-shop se specializací na prodej dětského licenčního a značkového zboží. Firmu vybudovala paní Barešová a ačkoli začínala jako malý rodinný projekt, postupně se transformovala ve velký prosperující online obchod, který slouží tisícům spokojených zákazníků. Aktuálně má zájem o financování, aby mohla již podruhé navýšit své skladové zásoby a díky většímu odběru se stát přímým odběratelem od více renomovaných výrobců.

"Zajímavých ženských podnikatelských příběhů je jako šafránu. Jeníček mezi ně ovšem patří. Paní Barešová firmu začínala jako malý rodinný projekt a postupně se transformovala ve velký prosperující online obchod, který slouží tisícům spokojených zákazníků," myslí si o Jeníčku Vítek Endler.


Cíl: 4 000 000 Kč
Podílí se: 262 investorů
Výnos: 11% p.a.
Splatnost: 12 měsíců
Druh splátky: balonově

 

 

Investice do služeb a zboží

 

FLOWPAY Financial

Flowpay je český startup, který pomáhá malým a středním podnikům růst. Využívá prediktivní modely a umělou inteligenci pro přesnější vyhodnocení rizika a porozumění potenciálu firem. Díky tomu jsou schopni podnikům nabídnout chytré provozní financování online a bez zbytečného papírování. Účelem financování je finanční krytí úvěrů, které Flowpay Financial s.r.o. poskytuje svým úvěrovým klientům z oboru gastro a e-shop. Z pohledu firemního financování se jedná o standardní provozní úvěr, specifikum je v tom, že jde o finanční společnost. Business model se jim v České republice osvědčil a nyní budou expandovat na Slovensko.

Je skvělé, že se u Flowpay osvědčil jejich model a plánují expanzi na Slovensko. Rád bych zdůraznil, že i přes na první pohled odstrašující rating C, platí společnost bez jakýchkoliv výkyvů. K jeho zhoršení došlo kvůli navýšení úvěrového rámce," dodává majitel společnosti Fingood.


Cíl: 3 000 000 Kč
Podílí se: 114 investorů
Výnos: 12,9% p.a.
Splatnost: 15 měsíců
Druh splátky: balonově

 

 

 

 

 

 

Články, které by Vás mohly zajímat

Najdete zde klíčové informace a odborné rady pro chytré investování, vše pohromadě na jednom místě.
Zobrazit všechny články